ΥΛΙΚΑ
- 1 κονσέρβα τόνου σε νερό
- 1/2 φλ. βρώμη
- 4 κ.σ. αλεύρι
- 2κ.γλ. λάδι
- 1/3 φλ. νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Σε μπολ αναμιγνύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν μαλακή ζύμη (αν χρειάζεται προσθέτουμε περισσότερο νερό).
2) Σε ένα ταψί απλώνουμε χαρτί ψησίματος και φτιάχνουμε μικρά μπαλάκια, μπαστουνάκια ή ο,τι άλλο σχήμα θέλουμε (προσέχουμε να έχουν το ίδιο μέγεθος για να ψηθούν ομοιόμορφα και στον ίδιο χρόνο όλα).
3)Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 C. Ψήνουμε για 15′-20′
Υ.Γ. Φυλάσσονται στο ψυγείο για μερικές μερες σε καλά κλεισμένο βάζο!
Καλή επιτυχία!
Εμι Βασιλειάδου
Το κάβαλιερ της φωτογραφίας φοράει σνουντ (ένα ύφασμα με λάστιχο και στις δύο πλευρές του) για να μην λερώνεται όταν τρώει.