ΥΛΙΚΑ

  • 2 φλυτζάνια αλεύρι
  • 1 φλιτζάνι καρότο τριμμένο
  • 1 1/2 φλιτζάνι τυρί τριμμένο (ΟΧΙ αλμυρό, κατά προτίμηση μανούρι, ανθότυρο, cottage)
  • 1/3φλιτζάνι ηλιέλαιο
  • 1/2 φλιτζάνι νερό

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1) Σε μεγάλο μπόλ ανακατεύουμε τα υλικά, προσθέτοντας στο τέλος το λάδι και το νερό.

2) Πλάθουμε μικρά μπαστουνάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει χαρτί ψησίματος (λαδόχαρτο).

3) Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 20′-25′ λεπτά.

Ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο αλεύρι.

Καλή επιτυχία

Εμι Βασιλειάδου

 

επιστροφή στη διατροφή