Η Γνώση για τα Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ στην Ελλάδα

Ανθοϊάματα

 Η ανθοθεραπεία ή αλλιώς θεραπεία με ανθοϊάματα είναι μια απλή και ακίνδυνη θεραπευτική μέθοδος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα. Τα ανθοϊάματα είναι απλά εγχύματα από άνθη δέντρων, θάμνων και άλλων φυτών.

Περισσότερα...

Ίαμα Άμεσης Επαναφοράς

Το Ίαμα Άμεσης Επαναφοράς ανήκει στα ανθοϊάματα της σειράς "Ελληνική Ανθοθεραπεία" και φέρουν την ονομασία "Νέοι Σύμμαχοι για την Καθημερινή Ζωή".

Πρόκειται για μικτά ιάματα, αποτελούνται, δηλαδή, από τρία τουλάχιστον ιάματα. Στα συστατικά τους περιλαμβάνουν ιάματα του Dr. Bach και κυρίως ελληνικά ανθοϊάματα.

Περισσότερα...

Ρέικι

της Heidi Lively, LCSW

 Πάντα αναφέρομαι με καμάρι στην οικογένειά μου, όταν έρχεται η ώρα να πω ότι περιλαμβάνει δύο Cavalier King Charles Spaniel. Το ένα είναι θηλυκό Blenheim 3 ετών, η Charlotte. Το άλλο είναι αρσενικό tricolor, ο Julian, μόλις 1 έτους.

Περισσότερα...

Πες το ψέματα

  • Οι σκύλοι και τα μωρά είναι τα μόνα πλάσματα που εξελίχθηκαν τόσο όσο χρειάζεται για να δώσουν άδολη αγάπη. / Τζόνι Ντεπ
  • Το πήρα απόφαση: μιλάω στον σκύλο μου και απαντάω εκ μέρους του. / Τζένιφερ Άνιστον
  • Η καρδιά του ανθρώπου χτυπάει 70 – 80 φορές το λεπτό. Του σκύλου φτάνει τις 120. Να πώς η Επιστήμη εξηγεί τα σκυλίσια αισθήματα. / Σάμι Σουσάμι
  • Κι όμως, μιλούν οι σκύλοι. Αλλά μόνο σε όσους ξέρουν να ακούνε. / Ορχάν Παμούκ