Ο επίσημος διαδικτυακός τόπος των Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ στην Ελλάδα

Ας Συστηθούμε

Καλωσήρθατε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο των Cavalier King Charles Spaniel στην Ελλάδα!

Πρόκειται για ιδιωτική πρωτοβουλία με σκοπό τη γνωριμία σας με τη συγκεκριμένη φυλή. Εδώ φιλοξενείται και η σελίδα του Ομίλου Κάβαλιερ Ελλάδας (Ο.ΚΑ.Ε.) για ευκολότερη πρόσβασή σε ό,τι αφορά στη δράση του ομίλου.

Συχνά θα διαπιστώνετε ότι αρκετές πληροφορίες / άρθρα βρίσκουν εφαρμογή και σε άλλες μικρόσωμες φυλές, για λόγους ευνόητους.

Οι φωτογραφίες που φιλοξενούνται δεν είναι για εμπορική χρήση. Δημοσιεύονται με την ευγενική άδεια επαγγελματιών εκτροφέων και ιδιοκτητών κάβαλιερ από διάφορες χώρες.

Το cavalierking.gr αντιτίθεται στα pet shop που εμπορεύονται ζώα καθώς επίσης σε ό,τι έχει σχέση με puppy mills και backyard breeding.

Επίσης, δίνεται έμφαση όχι τόσο στην εκπαίδευση των αξιολάτρευτων τετράποδων αλλά στη εκπαίδευση υπεύθυνων ιδιοκτητών.

Όταν χρησιμοποιούνται πηγές από άλλους ιστοτόπους, αυτές αναφέρονται στο εκάστοτε άρθρο. Παρακαλείστε σε περίπτωση αναδημοσίευσης άρθρου (τμηματικά ή στο σύνολό του) να αναφέρετε το www.cavalierking.gr στις πηγές σας.

Ενδεχόμενη παράλειψη πηγής σε άρθρο αυτού του ιστοτόπου οφείλεται σε αβλεψία και παρακαλείστε να επικοινωνήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την αποκατάσταση της πηγής.

Το Cavalier King Charles Spaniel Ελλάδας δημιούργησαν οι Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου και Κώστας Πουλόπουλος ως φόρο τιμής στην αγαπημένη τους Μιλού.

Η έρευνα, οι μεταφράσεις των κειμένων που προέρχονται από ξενόγλωσσες πηγές, ο σχεδιασμός του λογοτύπου, η επιμέλεια και ο σχεδιασμός του site γίνονται από τη Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου. Όπου δεν δηλώνεται συντάκτης, τα άρθρα ανήκουν στην ίδια. Επιστημονικός σύμβουλος στα κείμενα που αφορούν θέματα υγείας είναι ο Κώστας Πουλόπουλος, ιατρός. Θερμές ευχαριστίες στη website creator Έλενα Τζήκα και το ninjaweb.gr.

Με εκτίμηση,

cavalierking.gr