6o CAVALIER DAY: τελικά τί είναι αυτό;

έγραψε η Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου

Ο Όμιλος Κάβαλιερ Ελλάδας με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την πραγματοποίηση του 6ου Cavalier Day, της ετήσιας πανελλήνιας συνάντησης κηδεμόνων και φίλων των Κάβαλιερ


την Κυριακή 6 Νοέμβρη 2016
ώρα 11πμ.
στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Περιστερίου

6 CAVALIER DAY BANNER

Τι είναι όμως το Cavalier Day;

Η Ημέρα Κάβαλιερ (Cavalier Day) ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια ως ετήσια συνάντηση όλων των καβαλιεροκηδεμόνων και καβαλιερόφιλων. Το σημείο συνάντησης οριζόταν σε κάποιο υπαίθριο χώρο ή πάρκο με σκοπό να γνωριστούν όλοι μεταξύ τους και να κοινωνικοποιηθούν τα καβαλιεράκια.
Από το 2012, με τη σύσταση του Ομίλου Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ Ελλάδας (Ο.ΚΑ.Ε) η ημέρα αυτή έγινε θεσμός.

Ποιος είναι ο σκοπός του;

Σκοπός του Cavalier Day είναι κάθε χρόνο να ανταμώνουν από όλες τις μεριές της Ελλάδας οι καβαλιεροκηδεμόνες και καβαλιερόφιλοι, να γνωρίζονται μεταξύ τους, να συμμετέχουν σε δραστηριότητες και στον παραδοσιακό, πλέον, Ετήσιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και θα είναι ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ.

Τί ακριβώς θα κάνουμε εκεί;

Ο χώρος είναι τεράστιος και φιλοξενεί τρεις περιφραγμένους στίβους. Σε αυτούς τους στίβους θα λάβουν χώρα οι εξής δραστηριότητες:
• Οι κορίνες
• Η σκυταλοδρομία
• Οι μουσικές καρέκλες
Αυτές οι δραστηριότητες είναι απλές και διασκεδαστικές και θα τις απολαύσετε μαζί με το καβαλιεράκι σας. Μπορείτε να συμμετέχετε ανεξαρτήτως από την ηλικία σας ή τη φυσική σας κατάσταση. Δεν πρόκειται για αγωνίσματα ούτε για διαγωνισμούς. Είναι απλώς μια τεράστια ευκαιρία με αφορμή το καβαλιερ σας να γίνετε ξανά παιδί και να χαρείτε με την καρδιά σας. Απενοχοποιηθείτε, αυτοσαρκαστείτε, αφήστε τύπους και συμβάσεις: γίνετε ξανά παιδί δίπλα στο καβαλιεράκι σας.

Βίντεο για τη σκυταλοδρομία:

 

 

Βίντεο για τις μουσικές καρέκλες:

Χρειαζόμαστε προπόνηση;

Δεν χρειάζεστε προετοιμασία, δεν χρειάζεστε προπόνηση. Αν είστε περίεργοι για το πώς είναι, υπάρχουν βίντεο που σας κατατοπίζουν. Τα βίντεο αυτά θα τα βρείτε στο λινκ του εκάστοτε Cavalier Day.

Το φετινό, το 6ο Cavalier Day έχει το λινκ του στο Facebook, είναι δημόσια σελίδα και μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: https://www.facebook.com/groups/6CAVALIERDAY/ 

Οι νικητές σε κάθε δραστηριότητα είναι 3 και βραβεύονται.

Αυτό είναι μόνο;

Όχι. Πέρα από τις δραστηριότητες που προαναφέρθηκαν και στις οποίες μπορείτε να λάβετε μέρος, η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ της γιορτής είναι:
Ο ετήσιος διαγωνισμός φωτογραφίας, ο οποίος φέτος έχει τίτλο "Το Κάβαλιερ Πάει Σινεμά". Μπορούν όλοι να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό μέχρι τις 30 Οκτώβρη, 12:00 το μεσημέρι. Τους όρους συμμετοχής θα τους βρείτε στο λινκ του 6oυ Cavalier Day στο Facebook,

δηλαδή εδώ: https://www.facebook.com/groups/6CAVALIERDAY/ 

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ στον διαγωνισμό φωτογραφίας ΤΟ ΚΑΒΑΛΙΕΡ ΠΑΕΙ ΣΙΝΕΜΑ:

Και φέτος, η κ. Κατερίνα Καραβάτου και ο κ. Κρατερός Κατσούλης μέσα από την εκπομπή τους ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ / Epsilon tv θα μας κάνουν την τιμή να επιλέξουν τους νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας και θα τους αναδείξουν την ημέρα του Cavalier Day. Τους ευχαριστούμε θερμά!

Δεν έχει τίποτε άλλο;

Βεβαίως. Περιμετρικά των τριών στίβων θα υπάρχουν επαγγελματίες groomer οι οποίοι θα χαρίσουν στα καβαλιεράκια σας μια δωρεάν περιποίηση.
Τι άλλο έχω να περιμένω;
Με χαρά μας σας ανακοινώνουμε ότι θα είστε θεατές στον πρώτο αγώνα Fun Agility από το αντίστοιχο τμήμα του Ομίλου Κάβαλιερ Ελλάδας. Τι είναι το Fun Agility; Μπείτε εδώ:

https://okaefunagility.wordpress.com/2016/09/14/%CF%84%CE%AF-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CE%B9-fun-agility/   

Επιτρέπεται η είσοδος σε σκύλους άλλων φυλών;

Θα προτιμούσαμε να αποφευχθεί αυτό, για την ομαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων. 

Υπάρχει είσοδος στον χώρο;

Η είσοδος στο Cavalier Day ήταν, είναι και θα είναι πάντα ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
Περιμένουμε όλους εσάς με τα καβαλιεράκια σας για άλλη μια αξέχαστη γιορτή!

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ / ΜΕΤΑΦΟΡΑ:

Το 6ο Cavalier Day θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Περιστερίου οδός Δωδεκανήσου και Αναπαύσεως, απέναντι από τον τερματικό σταθμό του μετρό ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 11 ΠΡΩΙ

Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

6 CAVALIER DAY POSTER

Περιεχόμενα